Maja Nikolić: Pa šta ako je oženjen!

Izvor: SamoProvereno.com, 13.Jul.2010, 03:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić: Pa šta ako je oženjen!

Pop pevačica Maja Nikolić, koja već dve godine priča o vezi sa nemačkim advokatom Janom Nikolasom Štajnplicom, pa čak i da se sa njim verila pre nekoliko meseci, tek nedavno je otkrila da je on ipak još oženjen! Maja tvrdi da joj to ne smeta jer je za nju bio slobodan otkad su se upoznali. Naime, Janova brakorazvodna parnica je još u toku, a Maja kaže da je to zbog podele velike imovine.  "

Nastavak na SamoProvereno.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJA NIKOLIĆ: NEMA VEZE ŠTO JE OŽENJEN!

Izvor: iYupi.com, 13.Jul.2010

Pop pevačica Maja Nikolić, koja već dve godine priča o vezi sa nemačkim advokatom Janom Nikolasom Štajnplicom, pa čak i da se sa njim verila pre nekoliko meseci, tek nedavno je otkrila da je on ipak još oženjen!Maja tvrdi da joj to ne smeta jer je za nju bio slobodan otkad su se upoznali. Naime,...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SamoProvereno.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SamoProvereno.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.