ZVEZDA BEZ DELIJA U LONDONU: UEFA KAZNILA srpskog šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA BEZ DELIJA U LONDONU: UEFA KAZNILA srpskog šampiona

Ceo slučaj prijavio je delegat čuvene FARE

Fudbaleri Crvene zvezde neće imati podršku svojih navijača na utakmici protiv Totenhema u Londonu zbog nedoličnog ponašanja i skandiranja "Ubij Šiptara" na utakmici u Helsinkiju protiv istoimenog kluba tokom kvalifikacija

Za razliku od Partizana, kome je stadion bio suspendovan na dve utakmice - u kvalifikacijama za Ligu Evrope (protiv Moldea) i u prvom meču grupne faze protiv AZ Alkmara, Crvena zvezda se ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << susreću sa kaznom zabrane vođenja navijača na gostovanja, saznaje "Mondo".

Evropska fudbalska unija kaznila je crveno-bele zabranom vođenja navijača na jedno evropsko gostovanje. S obzirom na to da srpski šampion naredno gostovanje u Ligi šampiona ima u Londonu protiv Totenhema, jasno je da će Zvezda ostati bez podrške u domu "Pevaca".

Razlog je skandiranje "Ubij Šiptara" u Helsinkiju i to posle provokacije nekoliko Albanaca, koji su ušli na zapadnu tribinu ogrnuti zastavama Albanije i takozvanog "Kosova". Ceo slučaj UEFA prijavio je delegat čuvene FARE.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.