Izvor: HotSport.rs, 14.Nov.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Nišikori ‘počistio’ Vavrinku

U okviru grupe A, u prvom meču Japanac Kei Nišikori je ubedljivo savladao Švajcarca Stena Vavrinku sa 2:0 u setovima.

U meču koji je trajao nešto više od sat vremena, tačnije, 67 minuta, japanski teniser je potpuno dominirao i bez većih problema zabeležio ubedljivu pobedu bez izgubljenog seta. A to je, kao što je poznato, veoma važno u kasnijim krugovima u slučaju istih broja pobeda.
NEMA PREDAJE: Novak pobedom započeo put kad povratku na vrh >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sveta
Nišikori je odneo trijumf u dva brza seta – 6:2, 6:3, pa je Vavrinka već na startu u vrlo nezavidnoj poziciji.
Bio je to prvi meč u okviru grupe A, a drugi se igra večeras od 21 sat kada će se domaći teniser Endi Mari sastati sa Hrvatom Marinom Čilićem.
The post ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Nišikori ‘počistio’ Vavrinku appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Japan,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nišikori lako savladao Vavrinku

Izvor: B92, 14.Nov.2016

Japanski teniser Kei Nišikori pobedio je Švajcarca Stana Vavrinku u dva seta, 6:2 i 6:3, u prvom kolu Grupe "Džon Mekinro" završnog ATP turnira u Londonu...Nišikori je u njihovom sedmom međusobnom duelu do treće pobede došao posle 68 minuta igre...Japanac, peti teniser na ATP rang listi, u oba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.