ZAVRŠNI MASTERS LONDON: Zverev u finalu, savladao Federera u dva seta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNI MASTERS LONDON: Zverev u finalu, savladao Federera u dva seta (FOTO)

Nemac čeka pobednika meča između Đokovića i Andersona.

Aleksander Zverev plasirao se u finale završnog mastersa u Londonu pošto je savladao Rodžera Federera sa 2:0 (7:5, 7:6 (7:5)) posle jednog časa i 37 minuta igre. Mladi Nemac će u finalu igrati sa pobednikom drugog polufinala u kojem će od 21 čas igrati Novak Đoković i Kevin Anderson.

NOLE JASAN: Kevin igra sjajno, servira kao iz topa, znam šta me očekuje (FOTO)

TO SMO ČEKALI: Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oglasio iz Londona i poslao poruku koja će razgaliti sve Srbe!

Odličan prvi set ofigrali su Federer i Zverev. Obojica su čuvala svoj servis, ne pružajući rivalu ni najmanjuu šansu za eventualnui brejk. Izgledalo je da će se o pobedniku prvog seta odlučivati taj-brejk, ali onda se Federer u 12. gemu prvog seta suočio sa problemima na svoj servis, a Zverev iskoristio prvu od tri brejk lopte i poveo sa 1:0 u setovima.

Respekt: Alexander #Zverev gewinnt bei der #ATP -WM gegen Idol Roger #Federer und das Publikum mit 7:5, 7:6 (7:5) und steht im Finale 👏pic.twitter.com/kmIXZuWAEz

— DW Sport (@dw_sport) November 17, 2018

Mnogo više uzbuđenja je bilo od starta drugog seta. Posle uvodna dva gema, Federer je odmah u trećem gemu napravio brejk i izgledalo je da je Švajcarac došao do prilike da ostvari prednost dovoljnu za izjednačenje u setovbima. Međutim, Zverev je odmah u narednom gemu vratio brejk, a zatim je ponovo usledio period u kojem nijedan tenise nije više dozvolio rivalu brejk priliku, pa se otišlo u taj-brejk. U njemu je Zverev uspeo da napravi jedan mini-brejk, a upravo mu je toliko i bilo dovoljno da savlada Federera i plasira se u finale.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.