Webiz ponovo u BG: Predavač iz Londona, radionica i naravno networking

Izvor: B92, 02.Okt.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Webiz ponovo u BG: Predavač iz Londona, radionica i naravno networking

Beograd -- Webiz ponovo u Beogradu: Predavač iz Londona, radionica, predavanje i naravno – networking!

"Jedno od pravila kojim se vodimo u razvoju Webiz-a jeste da verujemo u ekonomiju deljenja. Želimo da zajednici, koja nas je pre sedam godina prihvatila, poklonimo deo onoga što Webiz tokom godine stvara. Kako su edukacija i networking dva ključna elementa naših događaja, spojili smo ih u jedinstven koncept i poslovnoj i IT zajednici poklonili Webiz Networking Night", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Webiz Networking Night održava se 12. oktobra u Marsh Open Space-u, a glavna zvezda događaja sigurno je Jack Milner, biznis konsultant, keynote predavač, reditelj i pisac komedija iz Londona. Milner ima preko 20 godina iskustva u radu sa kompanijama i pojedincima koje uči kako da pravilno artikulišu i komuniciraju svoje ideje i ostave snažan utisak na slušaoca. Neki od njegovih dugogodi[njih klijenata su Google, Microsoft, Cisco, Samsung, Virgin Media, McCann Worldwide, Bayer, BBC i drugi.

"Događaj smo podelili u dve celine - radionicu koja je novina u odnosu na prošlogodišnji beogradski događaj i komercijalnog je karaktera, i večernje predavanje sa networking koktelom koji su namenjeni isključivo prijateljima i partnerima Webiza", objašnjava Kovač.

""A Leader’s Impact" naziv je trosatne radionice koju će Jack Milner održati u petak, 12. oktobra od 13-16h, a koja je namenjena liderima i menadžerima koji žele da unaprede sopstvenu komunikaciju, da bolje razumeju druge, da se efikasnije izražavaju i ostvaruju željeni uticaj na druge. Broj mesta je, zbog što veće interakcije sa predavačem a time i kvaliteta radionice, ograničen, a svoje mesto možete rezervisati na našem sajtu webiz.me. Posebne pogodnosti pripremili smo za grupno prijavljivanje iz jedne kompanije", kaže Kovač.

Na večernjem delu Webiz Networking Night-a, koji je rezervisan samo za prijatelje Webiza, Jack Milner će održati predavanje "Fishing for Coffee" u kojem će objasniti šta je ključ efikasnog networkinga i zbog čega on ima vitalni značaj za uspeh organizacije, ali i njenih zaposlenih. Nakon predavanja prisutne očekuje networking koktel i žurka - prava prilika da odmah isprobaju i testiraju veštine koje su naučili na predavanju.

"Ovaj deo našeg događaja je zatvorenog tipa i na njemu okupljamo predstavnike velikih kompanija, marketinške industrije, medija, preduzetnike, kao i sve one koji su nam na neki način pomogli da od Webiz-a izgradimo regionalno poznati brend. Ovo je naš način da im se zahvalimo", dodali su.

Pratite šta radi Webiz ekipa, jer Networking Night nije jedini događaj koji nam pripremaju za ovu jesen…
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.