Vulin uputio saučešće Kifu povodom napada u Londonu

Izvor: RTS, 19.Jun.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin uputio saučešće Kifu povodom napada u Londonu

Ministar za rad Aleksandar Vulin uputio je izraze saučešća ambasadoru Velike Britanije u Beogradu Denisu Kifu povodom novog terorističkog napada u Londonu, uz ocenu da je terorizam zlo bez obzira odakle dolazi i protiv koga je uperen.
"Upućujem Vladi Velike Britanije, porodici i Vama iskreno i duboko saučešće povodom gubitka još jednog života, a povređenima želim uspešan oporavak", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u telegramu.

Vulin je "povodom još jednog bezumnog terorističkog napada" koji se sinoć dogodio u Londonu, naveo da Vlada Srbije i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja osuđuju svaki vid nasilja, bez obzira na veru i naciju počinioca i veru i naciju žrtve.
Jedna osoba poginula je, a deset je povređeno kada je kombi uleteo među ljude okupljene ispred džamije u Londonu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.