Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POŽAR U LONDONU Gori soliter, 120 vatrogasaca u akciji

U jednom londonskom soliteru izbio je požar oko 15.45 časova po lokalnom vremenu, a ekipa od 120 vatrogasaca i 25 vatrogasnih kola je na licu mesta.

TFL UPDATE: TfLTrafficNews: RT LondonFire: 12 fire engines & 80 firefighters & officers are tackling #shepherdsbus… pic.twitter.com/65tleFlAHy

"Trenutno je 120 vatrogasaca i 25 vatrogasnih kola iz više stanica uključeno u gašenje požara u naselju Šepards >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Buš Grin. Dim je ogroman, pa je 999 kontrolnih oficira pozvano kako bi regulisali pozive i intervencije. Za sada ne znamo ništa o eventualnom uzročniku požara", navedeno je u saoštenju vatrogasne brigade.

Large fire in #shepherdsbush. In a block of flats. I hope people are safe.@LondonFire pic.twitter.com/WFW1BsrA4N

Oni dodaju da je vatra zahvatila delove sedmog, osmog i devetog sprata osamnaestospratnice.

Tower block on fire in Shepherds Bush!! pic.twitter.com/CGMuk58ygC

Kako javlja "Raša tudej" strahuje se da nisu svi uspešno evakuisani i da je deo stanara još u zgradi, međutim to je demantovala londonska vatrogasna brigada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VELIKI POŽAR U LONDONU Goreo soliter, u gašenju učestvovalo 120 vatrogasaca

Izvor: Blic, 19.Avg.2016

U jednom londonskom soliteru izbio je požar oko 15.44 sati po lokalnom vremenu, a ekipa od 120 vatrogasaca i 25 vatrogasnih kola uspela je da obuzda plamenove oko 17.32, ali neke ekipe ostaće preventivno na licu mesta, obavestili su zvaničnici vatrogasne službe, dodajući da je istraga u toku...TFL...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.