U Londonu preminuo dečak (13) zaražen virusom korona

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Londonu preminuo dečak (13) zaražen virusom korona

U Londonu je preminuo 13-godišnji dečak, koji je bio pozitivan na virus korona LONDON - U Londonu je preminuo 13-godišnji dečak, koji je bio pozitivan na korona virus, saopštila je bolnica Kings koledž hospital.Dejli mejl navodi da je Ismail Mohamed Abdulvahab iz Londona preminuo u ponedeljak u toj bolnici i da za sada nije poznato da li je imao druge zdravstvene probleme."Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 13-godišnji dečak, koji je bio pozitivan na COVID-19, preminuo je, i naše misli su sa njegovom porodicom u ovom trenutku, kojoj upućujemo saučešće", navodi se u saopštenju bolnice, preneo je sinoć Rojters.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ovaj dečak ima samo 2 godine i zaražen je koronom: Doktor mu pogrešio dijagnozu! Roditelji u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020

Jedan od najmlađih pacijenata zarazenih korona virusom u Irskoj ima samo 2 godine...Roditeljima dvogodišnjeg dečaka lekari su dva puta rekli da je njihov sin imao infekciju grudnog koša pre nego što je otkriveno da je pozitivan na korona virus. Time je ovaj dečak postao jedan od najmalađih pacijenata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.