Srbija u Londonu takmiči se u 15 sportova

Izvor: Kurir, 01.Jun.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u Londonu takmiči se u 15 sportova

Broj sportova se više neće uvećavati, ali je moguće da se poveća broj sportista, jer su odbojkaši trenutno na kvalifikacionom turniru u Japanu, a još uvek do viza mogu atletičari i plivači", informisao je članove predsedništva Šef misije za London Branislav Jevtić

BEOGRAD - Srpski olimpijski tim za Igre u Londonu trenutno broji 97 članova u ukupno 15 sportova, saopštio je danas Olimpijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << komitet Srbije (OKS).

Srbija će ovog leta u glavnom gradu Velike Britanije imati predstavnike u vaterpolu, rukometu, odbojci, tenisu, streljaštvu, atletici, stonom tenisu, plivanju, veslanju, kajaku i kanu, rvanju, džudou, tekvondou, biciklizmu i boksu.

"Broj sportova se više neće uvećavati, ali je moguće da se poveća broj sportista, jer su odbojkaši trenutno na kvalifikacionom turniru u Japanu, a još uvek do viza mogu atletičari i plivači", informisao je članove predsedništva Šef misije za London Branislav Jevtić.

Na današnjoj redovnoj sednici generalni sekretar OKS Đorđe Višacki upoznao je članove predsedništva sa programom za 2013. godinu, koji predstavlja kontinuitet razvonjih programa iz tekućeg olimpijskog ciklusa i nastavak dugoročnog planiranja razvoja vrhunskog sporta.

Predsedništvo je usvojilo i programe nacionalnih granskih sportskih saveza olimpijskih sportova, koji će prvi put za 2013, OKS objedinjeno podneti Ministarsvu omladine i sporta Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

97 srpskih olimpijaca u Londonu

Izvor: B92, 01.Jun.2012

U četvrtak je održana redovna sednica Predsedništva Olimpijkog komiteta Srbije...Šef Misije Olimpijskog komiteta Srbije i sportski direktor OKS-a Branislav Jevtić informisao je Predsedništvo da je 97 srpskih sportista obezbedilo učešće na Olimpijskim igrama u Londonu...Plasman na Olimpijske...

Nastavak na B92...

Srbija u Londonu sa 15 sportova

Izvor: RTS, 01.Jun.2012

Srpski olimpijski tim za Igre u Londonu trenutno broji 97 članova u ukupno 15 sportova, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.Broj sportova se više neće uvećavati, ali je moguće da se poveća broj sportista...Srbija će ovog leta u glavnom gradu Velike Britanije imati predstavnike u vaterpolu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.