Španac najavio, njegova sudbina je na severu Londona?

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2020, 19:01

Španac najavio, njegova sudbina je na severu Londona?

Želi da ostane u "svom klubu".

Dani Sebaljos je pre nešto više od godinu dana stigao na pozajmicu u redove Arsenala, nakon mučnog perioda u madridskom Realu.

Pod palicom Unaja Emerija je imao dobre trenutke, usledila je povreda, a onda i dolazak Mikela Artete.

Nije se očekivalo da se Španac duže od jedne sezone zadrži u klubu, ali je nakon prekida zbog pandemije zablistao i bio jedan od ključnih igrača u osvajanju FA kupa.

Vratio se po >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << okončanju sezone u Real, ali je na umu imao samo jednu stvar, da se vrati u Arsenal.

U Realu su želeli da ga zadrže, kako bi se borio za mesto u prvom timu, bilo je priče da bi i Betis da ga vrati u svoje redove, ali je Sebaljos želeo samo jedno, povratak u Englesku.

"Arteta je želeo da se vratim, u Realu su me zamolili da sačekam, ali sam ja bio jasan da želim da se vratim u svoj klub, u klub u kojem sam se pronašao.

Sa Mikelom sam pronašao sreću kao igrač i kao osoba, i to je najvažnije
", izjavio je Sebaljos.

Mnogi su zaključili da bi Sebaljos voleo da ostane i nakon ove sezone u Arsenalu, koji ga je još jednom doveo na jednogodišnju pozajmicu, čini se da bi zaista to bilo najbolje rešenje za sve strane.

Sebaljos je ugovorom za Real vezan do leta 2023. godine, videćemo da li "Tobdžije" mogu da ga otkupe od "kraljevskog" kluba.

Arsenal je ovog leta želeo da angažuje i Husema Auara iz Liona, možda bi ostanak i dobre igre Sebaljosa mogle da im promene planove.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.