Soro: EP podjednako važno kao i London

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2012, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soro: EP podjednako važno kao i London

Golman reprezentacije Srbije Slobodan Soro rekao je da mu je predstojeće Evropsko prvenstvo podjednkao važno kao i Olimpijske igre i da ekipa uvek ide na osvajanje zlatne medalje.

Za razliku od mnogih ne gledam na EP kao na pripreme za Olimpijske igre. Šampionat Starog kontinenta je jedno od najjačih takmičenja i mi kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i uvek želimo da osvojim zlato. Mislim da dosta toga zavisi od nas i siguran sam da bi svaka medalja predstavljala uspeh za naš vaterpolo – rekao je Soro.
Reprezentaciju Srbije od 16. do 29. januara u Ajndhovenu očekuje kontinentalni šampionat, gde brane bronzanu medalju osvojenu pre dve godine u Zagrebu.
Dobro samo radili u dosadašnjem toku priprema, situacija je pomalo specifična, jer je EP u jeku sezone zbog Olimpijskih igara. Zadovoljan sam kako se stvari odvijaju, dosta vremena koristimo da se prisetimo lepih trenutaka i ranijih uspeha nacionalnog tima – dodao je Soro.
Najbolji srpski vaterpolisti nalaze u B grupi zajedno sa Hrvatskom, Crnom Gorom, Rumunijom, Španijom i Nemačkom
U A grupi takmičeće se Italija, Mađarska, Makedonija, Turska, Grčka i domaćin Holandija.
Pogledaj vesti o: London,   Vaterpolo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.