Sari: Ne znam da li su igrači još uvek na mojoj strani

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari: Ne znam da li su igrači još uvek na mojoj strani

Smatram da je odnos igrača samnom na dobrom nivou, ali to nije toliko važno u ovom trenutku, kao naša igra i dobar rezultat koji treba da napravimo – kaže menadžer Čelsija Menadžer Čelsija Maurisio Sari iz nedelje u nedelju je pod sve većim pritiskom, a loši rezultati i tri poraza u poslednjih pet utakmica samo još više produbljuju krizu “plavaca”. Londonski klub je odavno razbio svaku iluziju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << može ozbiljnije da se umeša u borbu za šampionsku titulu, a u ponedeljak uveče ostao je bez prilike da se bori za još jedan trofej, pošto je na “Stamford bridžu” Mančester junajted slavio s lakih 2:0 i plasirao se u četvrtfinale FA Kupa. - Što se tiče rezultata, nismo imali sreće. U prvom poluvremenu smo bili bolji rival, a u svlačionicu smo otišli s dva gola zaostatka. U drugom poluvremenu je bilo teško igrati jer Mančester ima fizički dobar tim, koji se brani nisko i kompaktno. Igrali smo konfuzno, treba nam više agresivnosti i odlučnosti, kako u našem kaznenom prostoru, tako i u protivničkom – rekao je posle meča Maurisio Sari.Nedavni porazi od Bornmuta (4:0) i Mančester sitija (6:0) dali su povod ostrvskim medijima da spekulišu o lošim odnosima menadžera i igrača Čelsija, koji, prema rečima italijanskog stratega, još uvek nisu narušeni.- Mislim da su igrači još uvek uz mene. Naravno, nisam siguran, ali mislim tako... Smatram da je odnos igrača samnom na dobrom nivou, ali to nije toliko važno u ovom trenutku, kao naša igra i dobar rezultat koji treba da napravimo. Moj odnos sa igračima je u ovom trenutku dobar – rekao je Maurisio Sari.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sari nije siguran u poverenje igrača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019

Menadžer Čelsija Maurisio Sari iz nedelje u nedelju je pod sve većim pritiskom, a loši rezultati i tri poraza u poslednjih pet utakmica samo još više produbljuju krizu "plavaca". Londonski klub je odavno razbio svaku iluziju da može ozbiljnije da se umeša u borbu za šampionsku titulu, a u ponedeljak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.