SRBI PRAVAC LONDON Otvorena katedra za izucavanje selfija

Izvor: medio.rs, 03.Feb.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI PRAVAC LONDON Otvorena katedra za izucavanje selfija

Ljubav prema slikanju samog sebe sad je moguće dići na novi, akademski nivo i nakon pohađanja koledža možete postati kvalifikovani majstor fotografisanja selfija

Osim iz kreativnog pisanja, slikanja, raznih informatičkih veština, jezika, prirodnih nauka, masaže ilipsihologije, u jednoj obrazovnoj ustanovi u središtu Londona odnedavno možete steći diplomu i iz – veštine fotografskog autoportretisanja.

Jednomesečna edukacija iz selfija na koledžu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << CityLit pomoći će vam da na profile na društvenim mrežama stavljate kvalitetnije fotografije, ali i izbrusite kritičko razmišljanje o fotografskim autoportretima.

Za početak, polaznici treba pred svima da predstave svoje starije “umetničke domete” i da budu spremni na kritiku, a na časovima će se analizirati i neki od poznatih ‘selfi’ momenata poput onih Kim Kardašijan ili slavne fotografije Elen Degeneres s dodeleOskara 2014. Osim o fotografiji, na edukaciji se može saznati ponešto i o identitetu i pamćenju.

Poželjni su svi koji su nekad ‘okinuli’ selfi i koji se snalaze u aplikacijama za obradu fotografija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.