Rosoneri popunjavaju štoperski tandem u Londonu?

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" popunjavaju štoperski tandem u Londonu?

Traži se pravi partner za kapitena.

Sezona u Italiji ne deluje da će skoro nastaviti, ali klubovi moraju misliti na budućnost i naredni prelazni rok.

Naredno leto, kao i mnoga do sada, doneće velike promene na "San Siru". Uz izvestan odlazak Ibrahimovića a potencijalno i Donarume, Gazidisa čeka veliki posao. Kako deluje krenuće se od zadnje linije i konačno naći pravi partner za Romanjolija.

Prema pisanju italijanskih medija izbor je pao na Čelsijevog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << omladinca, Andreasa Kristensena. Dvadesettrogodišnjak ima još dve godine ugovora sa "plavcima", ali bi Danac mogao i ranije da napusti Lodnon.

Štoper je dobijao solidne šanse od Frenka Lamparda, ali je zadnje dve utakmice propustio, jednu zbog povrede drugu je odgledao sa klupe sa rezervne igrače.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.