Rosoneri ne odustaju, hoće li pazariti u Londonu?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" ne odustaju, hoće li pazariti u Londonu?

Milan je već neko vreme zainteresovan za igrača koji nastupa u Premijer ligi.

Ekipa Milana nastavlja da posrće, ulažu svakog leta velike svote novca na pojačanja, ali rezultata nema.

Marko Đampaolo je dobio otkaz nakon sedam odigranih kola Serije A, Pioli je preuzeo ekipu, ali gotovo nikakav napredak u igri "Rosonera" se ne može videti.

Zbog svega, nastaviće da se pojačavaju, pa će bez sumnje biti među aktivnijim klubovima i tokom zimskog prelaznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << roka, mete uprave su brojne.

Među njima je i vezista Arsenala Lukas Toreira, koji je već neko vreme interesantan čelnicima kluba sa "San Sira".

Urugvajac je leta 2018. godine stigao u klub iz Severnog Londona, kao jedno od prvih pojačanja Unaja Emerija, imao je sasvim dobru prvu sezonu, ali ove takmičarske godine je pao u drugi plan, te je upisao samo tri starta u Premijer ligi za "Gunere".

Šuška se da bi mogao da promeni sredinu, kako bi pronašao klub u kojem će igrati standardno, Milan je to spreman da mu ponudi, ali je pitanje da li mogu da odgovore finansijskim zahtevima "Tobdžija".

Videćemo kako će se ova situacija razvijati, ukoliko ne bude dobio zadovoljavajuću priliku na "Emiretjsu" u narednih mesec i po dana, Toreira bi mogao da zatraži transfer i stavi Arsenal u nezavidan položaj, čemu se nadaju u Milanu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.