Rosoneri bi da pazare u Londonu, ali ne Švajcarca?

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" bi da pazare u Londonu, ali ne Švajcarca?

Imaju drugačije planove.

Pisali smo da je vezista Granit Džaka na izlaznim vratima "Emirejtsa" nakon što je psovao navijače i bacio dres po izlasku iz igre u duelu protiv Kristal Palasa.

Ostao je bez kapitenske trake i čini se da više neće zaigrati u dresu "Tobdžija", pa se pojavila priča da traži kuću u Milanu i da bi karijeru mogao da nastavi na "San Siru".

Ipak, izgleda da "Rosoneri" imaju drugačije planove, svesni su da bi Džaka mogao da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dostupan, ali su pre svega zainteresovani za Lukasa Toreiru.

Urugvajski reprezentativac je već neko vreme na radaru kluba, sam fudbaler je stavio do znanja "Gunerim" da je spreman da sasluša ponude, kako nije zadovoljan minutažom kod Unaja Emerija.

Ipak, italijanski mediji navode da je malo verovatno da bi transfer Toreire mogao da se odigra tokom januara, do kraja sezone će priliku da se dokaže dobiti Benaser, pa će "Rosoneri" tokom leta pokušati konačno da presele bivšeg vezistu Sampdorije u svoje redove.

Čini se tako da se Džaki neće ostvariti želja, videćemo da li će već u januaru promeniti sredinu, govorilo se da je Njukasl zainteresovan za njegove usluge, ali i nekolicina timova iz nemačke Bundeslige.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.