Roman Abramovič sitnu knjigu piše, FIFA dobila odgovor iz Londona!

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roman Abramovič sitnu knjigu piše, FIFA dobila odgovor iz Londona!

Čelsi reagovao na odluku svetske kuće fudbala.

FIFA je potvrdila da je primila žalbu "Plavaca" na odluku da suspenduju londonski klub u naredna dva prelazna roka zbog kršenja pravila oko dovođenja maloletnih fudbalera.

Klub sa "Stamford Bridža" je pored suspenzije kažnjen i sa 600 hiljada švajcarskih franaka.

Čelnici Čelsija su itekako bili razočarani odlukom FIFA organizacije i uputili otvorenu izjavu.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fudbalski klub Čelsi kategorički odbija otkrića disciplinarskog komiteta FIFA i s tim upućujemo žalbu na njenu odluku."





"Klub želi da iskaže da poštuje rad FIFA u vezi sa zaštitom maloletnih lica i potpuno ćemo sarađivati u toku ove istrage", stoji u izjavi londonskog kluba.

Kažnjavanje klubova nemogućnošću da kupuju u prelaznim rokovima je do sada viđena u španskoj Primeri, gde su Real, Atletiko i Barselona imali kaznu od po jedan ili dva transfer perioda.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.