Rasprodaja u Severnom Londonu, sprema se velika generalka!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodaja u Severnom Londonu, sprema se velika generalka!

Više od 10 igrača moglo bi da napusti redove tima iz engleske prestonice.

Kako prenose engleski mediji, Maurisio Poketino sprema pravu generalku u redovima Totenhema.

Naime, veliki broj igrača bi mogao da napusti redove "Pevaca" na leto, među njima je i veliki broj prvotimaca.

U klubu očigledno nisu zadovoljni rezultatima, trofeji uporno izmiču Sparsima, do kraja tekuće sezone će se grčevito boriti i za poziciju koja vodi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona iako su donedvno bili ubedljivo na trećem mesto na tabeli.

U prethodna dva prelazna roka nisu kupovali, kako su veliki novac uložili u izgradnju novog stadiona, koji je i zvanično otvoren 3. aprila u utakmici sa Kristal Palasom u okviru Premijer lige.

Izgleda da su u klubu rešili da u vitrine na novom stadionu što pre stave trofeje, pa će na leto pokušati da naprave ekipu spremnu za tako nešto.

Žele da sakupe i što veći novac od prodaje igrača, pa bi čak 12 fudbalera moglo da napusti klub!

Listu predvodi desni bek reprezentacije Engleske Kijeran Tripije, prenosi "Standard"!

To je zaista iznenđujuć podatak, kako je Tripije u prethodnom periodu postao jedan od bitnijih i standardnijih igrača u klubu.

Sparsi će razmotriti ponude i za drugog desnog beka Serža Orijea, a plan je da mesto uz desnu aut liniju u odbrani zauzme talentovani fudbaler Kristal Palas Eron Van Bisaka.

Klub će najverovatnije napustiti Tobi Aldervejreld, dok je uprava spremna da sasluša ponude i za Denija Rouza, pa je jasno da Sparsi žele potpuno da rekonstruišu odbranu.

Navodno bi i Jan Vertongen mogao da ide, kako poput zemljaka Aldervejrelda na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, dok će ekipu najverovatnije napustiti igrači iz rotacije poput Vinsenta Jansena, Fernanda Ljorentea i Žorž-Kevin Nkudua.

Razmotriće "Pevci" ponude i za Erika Lamelu, Viktora Vanjamu i Musu Sisokoa, dok ostaje da se vidi kakva će odluka biti povodom sudbine jednog od najboljih igrača u klubu Kristijana Eriksena, koji takođe ulazi u poslednju godinu aktuelnog ugovora.

Za Danca je zainteresovan madridski Real, uprava pokušava da produži saradnju sa bivšim fudbalerom Ajaksa, ali za sada nije bilo većih pomaka u pregovorima.

Naravno, ne očekuje se da prodaju svih 12 igrača, pretpostavlja se da će pokušati po svaku cenu da zadrže Eriksena, ali ako pregovori oko nove saradnje ne krenu uskoro u dobrom smeru, možda bi i danski reprezentativac mogao da promeni sredinu.

Osim pomenutog Van Bisake, na radaru kluba je i Andre Gomeš iz Barselone, koji trenutno igra na pozajmici u Evertonu, bilo je priče da bi mogli da dovedu kvalitetnog golmana, koji bi predstavljao adekvatnu konkurenciju za Ljorisa, na radaru kluba je i vezista iz Napolija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lista za odlaske sa novog Vajt Hart Lejna: Totenhem spreman da proda 12 igrača

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2019

Novi stadion je zvanično otvoren, do kraja sezone pažnja će biti isključivo na terenu, jer je Totenhem u igri u Ligi šampoina (rival u četvrtfinalu Mančester Siti), uporedno vodi bitku da se preko Premijer lige opet domogne elitnog kupa, a kad lopta stane prionuće na posao klupski čelnici, za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.