Počast Majklu Džeksonu - moonwalk kraj spomenika u Londonu

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počast Majklu Džeksonu - "moonwalk" kraj spomenika u Londonu

Obožavaoci Majkla Džeksona odali su počast "kralju popa", simbolično na dan kada bi proslavio svoj 60. rođendan, okupljanjem kraj privremenog spomenika u obliku krune, podignutog njemu u čast u Londonu.

Okupljeni obožavaoci imitirali su njegove poznate plesne pokrete poput ''moonwalka'', oko spomenika koji je podigla diskografska kuća Sony Music na južnoj strani Temze.

"'Prvi put kad sam ga videla imala sam 18 godina i bila je opšta ludnica kada je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u London'', rekla je Maja Tomas. ''Bio je jako sramežljiv, ali isto tako i vrlo naočit. Uvek se trudio da se obožavaoci osećaju ugodno.''

Džekson se pripremao za niz povratničkih koncerata organizovanih u Londonu pre nego što je iznenada preminuo 2009.

Spomenik krune stajaće u Londonu samo jedan dan.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.