Panika u Londonu: Naoružani napadač preti građanima

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Londonu: Naoružani napadač preti građanima

Policija u Londonu pregovara sa naoružanim napadačem koji, kako prenose svetski mediji, preti da će ubijati ljude.

Pripadnici policije okružili su crveni auto kojem je nalazi zabarikadiran čovek za koga se pretpostavlja da je naoružan pištoljem.

Jutros oko 9 sati policija je obaveštena da nepoznati čovek u Krojdonu zlostavlja stanovnike i preti im da će ih ubiti.

"Policija je pozvana u utorak 19. marta u 8:32 časova od strane čoveka koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izjavio da namerava da ubija ljude. Čovek je pronađen u automobilu i, kada su mu policajci prišli, rekao im je da je naoružan. Službe pokušavaju mirno da razreše situaciju", saopštila je londonska policija.

UPDATE: Police and gunman still negotiating. Armed police officers have surrounded the red vehicle, where the apparent gunman is. Armed police also spotted on nearby roofs. #Croydon pic.twitter.com/7S6b1JWhja— Sam Truelove (@samtruelove1) March 19, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PANIKA U LONDONU: Naoružani napadač preti građanima (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Mar.2019

Pripadnici policije okružili su crveni auto kojem je nalazi zabarikadiran čovek za koga se pretpostavlja da je naoružan pištoljem Policija u Londonu pregovara sa naoružanim napadačem koji, kako prenose svetski mediji, preti da će ubijati ljude.Pripadnici policije okružili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.