Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Čelsiju mali londonski derbi (VIDEO)

U prvom meču 18. kola Premijer lige lider na tabeli Čelsi ugostio je rivala sa druge strane Londona, ekipu Vest Hema i prilično rutinski ga savladao sa 2:0 (1:0).

Prvi pogodak za domaći tim delo je kapitena Džona Terija koji se posle jednog prekida najbolje snašao u petercu gostiju i ćušnuo je loptu u mrežu ispred Nemanje Matića. Na drugi gol se čekalo isto onoliko koliko je bilo potrebno da padne prvi odnosno Dijego >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Košta je u 62. minutu posle dodavanja Edena Azara i vrlo dobrih driblinga i preciznog šuta postavio konačan rezultat.


Ceo meč u dresu Čelsija odigrali su srpski reprezentativci Nemanja Matić i Branislav Ivanović i to na standardno dobrom nivou. Vezista je imao još jednu priliku da postigne gol, a ned desnim bekom „plavaca“ u završnici prvog dela igre nije dosuđen penal iako ga je Endi Kerol povukao za rame.
Sa utakmicom više na svom kontu Čelsi sada ima i šest bodova suficita u odnosu na Menčester Siti, dok će Vest Hem ostati na četvrtom mestu ukoliko Sautempton ne savlada Kristal Palas na gostovanju.
Premijer liga, 18. kolo
Rezultati:
Čelsi – Vest Hem 2:0 (1:0)
(Teri 31, Košta 62)
16.00h Barnli – Liverpul
16.00h Kristal Palas – Sautempton
16.00h Everton – Stouk
16.00h Lester – Totenhem
16.00h Mančester Junajted – Njukasl
16.00h Sanderlend – Hal Siti
16.00h Svonsi – Aston Vila
16.00h Vest Bromvič Albion – Mančester Siti
18.30h Arsenal – Kvins Park Rendžers
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Čelsi bolji od Vest Hema u gradskom derbiju

Izvor: Press, 26.Dec.2014

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas u gradskom derbiju ekipu Vest Hema sa 2:0 (1:0) u prvom meču 18. kola Premijer lige. . Na otvaranju tradicionalnog "Boksing deja" tim Žozea Murinja slavio je golovima kapitena Džona Terija...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.