Odbojkašice u maju na evropskim kvalifikacijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice u maju na evropskim kvalifikacijama

BEOGRAD -

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće na turniru evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu 2012. koji se u maju održava u turskom Istanbulu.

Na turniru će, pored Srbije, učestvovati Nemačka, Poljska, Rusija, Hrvatska, Bugarska, Holandija i domaćin Turska.

Osam reprezentacija biće podeljeno u dve grupe, potom će se igrati polufinale i finale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a na OI kvalifikovaće se samo pobednik turnira.

Turnir u Istanbulu igraće se od 1. do 7. maja sledeće godine.

Ako ne osvoji taj turnir, Srbija će učestvovati u interkontinentalnim kvalifikacijama koje se krajem maja igraju u Japanu.
Pogledaj vesti o: London,   Japan,   Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice u maju na evropskim kvalifikacijama

Izvor: NaDlanu.com, 18.Nov.2011

BEOGRAD, 18. novembra 2011. (Beta) - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće na turniru evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu 2012. koji se u maju održava u turskom Istanbulu... BEOGRAD, 18. novembra 2011. (Beta) - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće na turniru...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dve šanse za Olimpijadu!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Nov.2011

Odbojkašice Italije, SAD i Kine izborile su plasman na Olimpijske igre u Londonu, pošto su osvojile prva tri mesta na završenom Svetskom Kupu u Japanu na kojem je Srbija zauzela sedmo mesto,..Srbija, koja je u Japanu nastupila u oslabljenom i podmlađenom sastavu, imaće još dve prilike da izbori...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.