Nišikori menja povređenog Del Potra u Londonu

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišikori menja povređenog Del Potra u Londonu

Argentinski teniser Huan Martin del Potro povukao se sa završnog ATP turnira u Londonu zbog povrede, a zameniće ga Kei Nišikori iz Japana, saopštili su večeras organizatori.

Četvrti teniser sveta Huan Martin Del Potro još se oporavlja od povrede kolena koju je zadobio na turniru u Šangaju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oktobru.

"Frustrirajuće je što ne mogu da se takmičim u Londonu. To je poseban turnir, a pokušao sam sve što je moglo kako bih se oporavio. Rehabilitacija ide dobro, ali potrebno je još vremena. Razočaran sam, ali imao sam veoma dobru sezonu", rekao je Del Potro.

Osim Nišikorija na turniru će igrati Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Aleksandar Zverev, Kevin Anderson, Marin Čilić i Dominik Tim.

Završni turnir biće održan od 11. do 18. novembra u Londonu.

.@keinishikori joins the London field

The 🇯🇵 star will make his return to the #NittoATPFinals after injury forces the withdrawal of Juan Martin del Potro.

Read More ➡️ https://t.co/zxEkXrXn8v pic.twitter.com/5GS8boquIX

— ATP World Tour (@ATPWorldTour) 03. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovih 8 igrača boriće se na završnom turniru sezone

Izvor: Mondo, 04.Nov.2018

Huan Martin del Potro zbog povrede definitivno neće igrati u Londonu, a njegovo mesto popuniće Kei Nišikori..Argentinski teniser Huan Martin del Potro povukao se sa završnog turnira sezone u Londonu zbog povrede, a zameniće ga Kei Nišikori iz Japana, saopštili su organizatori...@keinishikori joins...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.