Nasilje na desničarskim demonstracijama u Londonu

Izvor: Beta, 13.Okt.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilje na desničarskim demonstracijama u Londonu

Najmanje jedna osoba uhapšena je danas kada je protest britanske desničarske grupe u Londonu postao nasilan.Stotine pristalica Demokratskog fudbalskog saveza šetalo je centrom britanske prestonice kada je nekolicina njih počela da gura policajce koji su nadgledali protest.Jedna osoba je pretila policajcu i vikala da će ga "ubiti".Policija je rasporedjena na Trafalgar skveru da bi razdvojila navijače i desničare od učesnika kontramitinga, od kojih su neki vikali "Nacistički šljame, skloni se s naših ulica".Na sajtu navijača navedeno je da je protest bio uperen protiv islamskih ekstremista koji se iz Sirije vraćaju u Englesku, migranata koji dolaze u Veliku Britaniju i kako oni tvrde, lošeg postupanja prema britanskim veteranima.Policija je vremenski ograničila protest da bi smanjila mogućnost za nevolje.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nasilje na desničarskim demonstracijama u Londonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2018

Najmanje jedna osoba uhapšena je danas kada je protest britanske desničarske grupe u Londonu postao nasilan...Stotine pristalica Demokratskog fudbalskog saveza šetalo je centrom britanske prestonice kada je nekolicina njih počela da gura policajce koji su nadgledali protest...Jedna osoba je pretila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.