NOVAK I RODŽER SRELI SE POSLE DUGO VREMENA: Scena za pamćenje u Londonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2022, 09:08

NOVAK I RODŽER SRELI SE POSLE DUGO VREMENA: Scena za pamćenje u Londonu (FOTO)

Švajcarac na Lejver kupu igra poslednji meč u karijeri.

Jdan od najboljih tenisera u istoriji belog sporta, Rodžer Federer najavio je kraj karijere na Lejver kupu, revijalnom takmičenju na koje doputovao, a na kojme će igrati samo dubl meč.

U Londonu je na terenu prilikom treninrga došlo je posle dužeg vremena do susreta Novaka Đokovića i Federera, a dvojac se  veoma srdačno pozdravio, što se vidi i na fotografiji sa društvenih mreža.

My >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fedole heart is thriving 😩 pic.twitter.com/40D1JfFwNZ

— Ivana (@danoleforever) September 20, 2022

Novak Đoković i Rodžer Federer će u Londonu igrati za ''Tim Evrope'' zajedno sa Rafaelom Nadalom, Endijem Marejem, Stefanosom Cicvipasom i Kasperom Rudom protiv ''Tima sveta'' u kojem su Feliks Ože-Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman, Aleks de Minaur, Fransoa Tijafo i Džek Sok, a Lejver kup će biti održan od 23. do 25. septembra.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.