Izvor: RTS, 16.Nov.2020, 15:10

Đoković pobedio Švarcmana u Londonu


Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo nastup na Završnom turniru u Londonu, pobedom nad Dijegom Švarcmanom u dva seta. Đoković nije blistao u prvom meču u "O2 areni", ali je odigrao koliko mu je bilo dovoljno i trijumfovao 6:3, 6:2. Svetski "broj 1" je ostvario 37. pobedu na ovom turniru i napravio dobar korak ka prvom cilju, a to je da se plasira u polufinale iz grupe Tokio 1970.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK URAGANSKI KRENUO U POHOD NA TITULU U LONDONU: Đoković se zagrejao, pa počistio Švarcmana! VIDEO

Izvor: Kurir, 16.Nov.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Argentinca Dijega Švarcaman 6:3, 6:2 u prvom meču na Završnom mastersu u Londonu.

Nastavak na Kurir...

Đoković sporije krenuo, pa počistio Švarcmana na startu Završnog turnira

Izvor: RTS, 16.Nov.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo nastup na Završnom turniru u Londonu, pobedom nad Dijegom Švarcmanom u dva seta. Đoković nije blistao u prvom meču u "O2 areni", ali je odigrao koliko mu je bilo dovoljno i trijumfovao 6:3, 6:2, posle nešto manje od 80 minuta igre. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.