Izvor: Radio 021, 23.Jan.2021, 12:51

Londonska policija prekinula svadbu sa 400 zvanica

Policija u Londonu saopštila je da je prekinula svadbu na kojoj je bilo 400 zvanica iako su u zemlji na snazi stroge mere izolacije.

Svadba se odvijala iza zatamnjenih prozora ortodoksne jevrejske škole za devojčice Jesodej Hatorah u severnom Londonu, saopštio je Skotland Jard.

Venčanja su dozvoljena u Britaniji samo za vanredne okolnosti kao na primer da je jedan partner teško bolestan, sa maksimalno šest zvanica.

Policija je navela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bi organizator mogao da dobije kaznu od 10.000 funti (13.600 dolara). Mnogi gosti su pobegli kada je stigla policija.

Škola je u saopštenju navela da su "potpuno užasnuti" zbog ovog dogadjaja i da ga najoštrije osudjuju. Škola je dodala da je zgrada iznajmljena nekoj organizaciji i da nisu znali da se tu održava svadba.

Direktor te škole, rabin Avrahom Pinter, umro je u aprilu od korona virusa.

Pabovi, restorani i mesta za zabavu u Britaniju su zatvoreni i ljudima je rečeno da izlaze iz kuća samo za neophodne stvari u okviru restrikcija uvedenih da bi se zaustavio novi skok broja obolelih. Velika Britanija je zabeležila gotovo 95.000 umrlih od korona virusa, najviše u Evropi.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.