Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Muškarac se zapalio ispred palate Vilijama i Kejt

LONDON - Jedan muškarac preminuo je danas u Londonu pošto se zapalio ispred Kensingtonske palate, u kojoj žive princ Vilijam i njegova supruga Kejt, saopštila je londonska policija.

Slučaj se ne smatra sumnjivim niti je povezan sa terorizmom, navodi se u policijskom saopštenju, preneo je Rojters.

Policija je nešto iza ponoći primila poziv iz bolnice u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Londona, koja je prijavila da je nestao jedan muškarac koji je ležao na njihovom odjeljenju.

Tri sata kasnije su policajci pozvani na lokaciju u blizini parka u sklopu Kensingtonske palate, pošto je prijavljeno da se jedan muškarac ponaša sumnjivo.

Kad su tamo stigli, zatekli su muškarca, starog između 40 i 50 godina, u plamenu. On je nedugo potom proglašen mrtvim.

Kensingtonska palata je zvanična rezidencija Vilijama i Kejt u Londonu, iako oni i njihovo dvoje dece, Džordž i Šarlot, provode većinu vremena u rezidenciji u Norfolku, na istoku Engleske, gdje Vilijam radi kao pilot ambulantnog helikoptera.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio se ispred prinčevske palate (FOTO)

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016

Jedan muškarac preminuo je danas u Londonu pošto se zapalio ispred Kensingtonske palate, u kojoj žive princ Vilijam i njegova supruga Kejt, saopštila je londonska policija...A man who was found on fire outside Kensington Palace has died, police say https://t.co/I1zXnJ1QSOpic.twitter.com/PEhY4ajZ90..—...

Nastavak na Mondo...

Muškarac se zapalio ispred Kensingtonske palate

Izvor: B92, 09.Feb.2016

London -- Jedan muškarac preminuo je u Londonu pošto se zapalio ispred Kensingtonske palate, u kojoj žive princ Vilijam i njegova supruga Kejt, saopštila je policija...Slučaj se ne smatra sumnjivim niti je povezan sa terorizmom, navodi se u policijskom saopštenju, preneo je Rojters...Policija je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.