London: Malu Rumunku tretirali kao Pepeljugu

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Malu Rumunku tretirali kao Pepeljugu

Trgovina decom jedan je od velikih problema sa kojim se suočavaju policije u svim zemljama. Najnovija potresna priča dolazi iz Velike Britanije. Sedmogodišnju devojčicu iz Rumunije dvoje državljana ove zemlje doveli su u London bračnom paru. Britanci su je držali u stanu kao roba, terali je da radi kućne poslove i da brine o njihovoj deci. Nesrećna devojčica bila je prinuđena da spava na podu i, bez obzira na zimu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bila odevena u tanku haljinicu i papuče.

Makedonija: Usvajanje bebe do 60.000 evra

Na ulici umesto u kolevci

Najpopularnija imena iz bajki za decu

Kada ju je policija oslobodila, morali su da joj izvade osam zuba jer se niko nije brinuo o njenom zdravlju. Takođe, devojčica nije umela ni da čita i piše, jer nije išla u školu. U krijumčarskim krugovima svi su znali za slučaj sedmogodišnjakinje i zvali su je Pepeljuga. Dvoje Rumuna optuženo je za krijumčarenje deteta i uskoro će biti izvedeni pred sud.

(S media/Dnevni avaz)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.