London: Evakuisana kompanija Kembridz Analitika

Izvor: Danas, 22.Mar.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Evakuisana kompanija Kembridz Analitika

Policija u Londonu je saopštila da je pronađen sumnjiv paket, nedaleko od londonskog sedišta kompanije Kembridž Analitika, firme koja je u centru skandala vezanog za kradu podataka 50 miliona korisnika Fejsbuka. Članak London: Evakuisana kompanija Kembridz Analitika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sumnjiv paket u centru Londona, zatvorene ulice

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2018

LONDON - Sumnjiv paket pronađen je u blizini prostorija konsultantske kompanije "Kembridž analitika" u centru Londona, saopštila je britanska policija...Policija je zatvorila sve okolne puteve i evakuisala zgradu u kojoj se nalazi kompanija..."Zgrada je evakuisana iz predostrožnosti", saopštila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.