Kraljevska beba proglašena najuticajnijom osobom u Londonu

Izvor: Poznati.info, 20.Sep.2013, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevska beba proglašena najuticajnijom osobom u Londonu

Britanski princ Džordž, dvomesečni sin princa Vilijama i Kejt Midlton, u istraživanju britanskog lista “London Evening Standard”, proglašen je za najuticajniju osobu na svetu.

Britanski Metro piše da će princ Džordž uskoro naslediti nekretnine, kao i da će imati brojne veze u Velikoj Britaniji, kao i da je titulu “ugrabio” aktuelnom gradonačelniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Londona, koji je tako pao na drugo mesto liste najuticajnijih osoba u ovom gradu.

Godišnja lista LES-a sastavljena je od 1.000 imena iz različitih oblasti, koja su rangirana na osnovu uticaja u svojim branšama. Mladi princ je bez većih problema pobedio konkurenciju, jer su članovi žirija smatrali da je on već svojim rođenjem postao najznačajniji ambasador Londona u svetu.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Kejt Midlton i princa Vilijama najuticajnija osoba u Londonu

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2013

Sin Kejt Midlton i princa Vilijama mali Džordž Aleksandar Luis u istraživanju jednog londonskog lista proglašen je najuticajnijom osobom na svetu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.