Kladovo: RAZGOVOR O ROMANU „DEVOJKA IZ VOZA“ POLE HOKINS

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Mar.2024, 06:01

Kladovo: RAZGOVOR O ROMANU „DEVOJKA IZ VOZA“ POLE HOKINS

Kladovo, 27. mart – U četvrak, 28. marta u prostorijama Biblioteke „Centar za kulturu“, Klub ljubitelja čitanja se sastaje od 18 časova i raspravljamo o romanu „Devojka iz voza“ britanske autorke Pole Hokins.
Pola Hokins rođena je 26. avgusta 1972. godine u Zimbabveu gde je i odrasla. U Londonu živi od 1989. godine. Obrazovala se u Parizu, Briselu i Oksfordu i studirala uporedo političke nauke, ekonomiju i filozofiju. Pre nego što je počela da piše, petnaest godina se bavila novinarstvom i istraživanjem najrazličitijih tema iz oblasti ekonomije, umetnosti, nauke.
„Devojka iz voza“ je njen prvi roman, obajvljen 2015. Kompleksan psihološki triler sa temama nasilja u porodici, manipulacije, alkoholizma...
Pogledaj vesti o: London,   Pariz

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.