Kejt Mos kupila londonski crni taksi

Izvor: Blic, 23.Mar.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Mos kupila londonski crni taksi

Poznata britanska manekenka Kejt Mos kupila je jedan od čuvenih londonskih crnih taksija, za koji je platila 45.000 evra, piše list "Mejl on sandej".



Mosova je najnovija u nizu brojnih poznatih ličnosti koje u svom vlasništvu imaju jedan od oko 20.000 londonskih crnih taksija. Američki glumac i guverner Kalifornije Arnold Švarceneger kupio je 2003. godine jedno od ovih vozila i prebacio ga u Kaliforniju.

Pokojini američki reditelj Stenli Kjubrik takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je viđan za volanom jednog od ovih čuvenih taksija, a za britanskog glumca Stivena Freja kažu da svoj koristi kako bi izbegao plaćanje kazni za pogrešno parkiranje.

Kupovinom crnog taksija Kejt Mos se možda nadala da će izbeći saobraćajne gužve i koristiti trake rezervisane za autobuse i taksi vozila, ali se u tome prevarila.

Vlasnici crnih taksi vozila moraju poštovati ista saobraćajna pravila kao i svi drugi i ne smeju koristiti trake određene za autobuse, baš kao što moraju da plaćaju i nepopularnu "drumarinu" koju je u Londonu uveo gradonačelnik Ken Livingston, ističe "Mejl on sandej".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.