Još jedan poraz odbojkašica

Izvor: Studio B, 03.Maj.2012, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan poraz odbojkašica

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Rusije sa 3:1 (29:27, 22:25, 25:16, 25:19) u drugom kolu B grupe kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Ankari.

Srpkinje su posle šokantnog poraza od Holandije, doživele novi neuspeh u Turskoj i ostale bez plasmana u polufinale, a samim tim i šanse da se bore za London.

Ipak, nije još sve izgubljeno jer krajem meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << slede interkontinentalne kvalifikacije u Japanu. Poslednji meč u Ankari najbolje srpske odbojkašice igraju sutra od 13 sati protiv Poljske.

Terzić: Nismo spremni,ali ostala je još jedna šansa

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je danas posle poraza od Rusije da je evidentno da naš nacionalni tim nije spreman i da nije imao snage da izdrži kvalifikacioni turnir u Ankari.

"Danas smo odigrali bolje nego juče, dosta toga je funkcionisalo mnogo bolje nego protiv Holandije, ali opet nedovoljno dobro. Vidi se da nismo spremni, u završnici setova i kako se utakmica bližila kraju nismo imali dovoljno koncentracije i neke lagane situacije nismo uspevali da rešimo u svoju korist", rekao je Terzić.

Najbolje srpske odbojkašice su posle poraza od Holandije (3:2) doživele neuspeh i protiv Rusije (3:1) i tako ostale bez šansi za plasman na Olimpijske igre. "Igrali smo protiv jake reprezentacije, Rusija ima fantastične igračice, ali evidentno je da ni one nisu potpuno spremne. Ostala nam je šansa u Japanu i nadam se da ćemo je iskoristiti", dodao je Terzić.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.