Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ SE OPORAVLJA OD OPERACIJE: Asmir Kolašinac uskoro punom parom ka Londonu

Atletski šampion uskoro ‘punom parom’ ka novim uspesima.

Naš najbolji bacač kugle Asmir Kolašinac, operisan je neposredno posle Evropskog atletskog prvenstva u dvorani koje je održano od 3. do 5.marta u Kombank Areni. Uprkos savetima lekara da ne takmiči na EP on je odlučio da ne razočara beogradsku publiku i da se ipak pojavi. Nažalost bol u nozi ga je sprečio da dodje do finale i borbe za njegovo četvrto evropsko odličje.
– Za sada sve ide kako treba. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Proslo je skoro 2 meseca od operacije tako da se nadam da ću uskoro moći da pojačam tempo. Ja sam već nakon dve nedelje krenuo sa laganim trčanjem i laganim oporavkom. Taj oporavak trajaće bar još mesec dana i do tad ne smem da pojačam tempo treninga, dok rana dobro ne zaraste – kaže Kolašinac, nakon posete lekara.
Svetsko prvenstvo u Londonu koje se održava početkom avgusta je sve bliže, a njegovi konkurenti već sada bacaju kuglu preko 21.50 metara.
– Ja se iskreno nadam da ću uspeti da se spremim za Svetsko prvenstvo i daću svoj maksimum da u tome uspem, ali pre svega moram biti oprezan. Pre jula neću moći da takmičim, tako da prvi deo sezone preskačem. Najbolji bacači sveta već sad bacaju velike daljine, vreme je da ih stignem.
The post JOŠ SE OPORAVLJA OD OPERACIJE: Asmir Kolašinac uskoro punom parom ka Londonu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: London,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolašinac se oporavlja od operacije i gleda ka Londonu: Vreme je da stignem najbolje bacače, već sad bacaju velike daljine

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017

Foto: Milena Đorđević..Naš najbolji bacač kugle Asmir Kolašinac, operisan je neposredno posle dvoranskog Evropskog atletskog prvenstva u Beogradu. Uprkos savetima lekara da ne takmiči na EP on je odlučio da ne razočara beogradsku publiku i da se ipak pojavi...Nažalost, bol u nozi ga je sprečio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Kolašinac: Nadam se da ću biti spreman za SP

Izvor: Mondo, 16.Maj.2017

Najbolji srpski bacač kugle počeo je sa laganim treninzima posle operacije, a ovog leta ima samo jednu želju - da ode na šampionat sveta u Londonu..Foto: MN Press..Asmir Kolašinac razmišljao je u martu i o završetku karijere, ali je ipak promenio odluku...Posle neuspeha na Evropskom dvoranskom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.