Ivana Španović se osvetila za londonsku nepravdu!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović se osvetila za londonsku nepravdu!

Naša najbolja atletičarka večeras u Berlinu bolja od zvaničnih osvajačica medalja sa nedavnog Svetskog prvenstva.

Odlično znate šta se Ivani Španović desilo na Svetskom prvenstvu u Londonu, kada je odlukom sudija ostala bez medalje jer joj se papir sa prezimenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otkačio sa leđa i navodno ostavio trag u pesku.

Ivana je tada završila na četvrtom mestu, iza Britni Ris, Darje Klišine i Tijane Bartolete, a večeras je u Berlinu imala prvi nastup posle Svetskog prvenstva.

Na mitingu u glavnom gradu Nemačke, Španovićeva je zauzela drugo mesto, skokom od 6.66 metara, ostavivši iza sebe i Klišinu i Bartoletu.

Prvo mesto osvojila je Amerikanka Šakila Sonders, koja je preskočila 6.72 metara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španovićeva druga na mitingu u Berlinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Avg.2017

Srpska atletičarka Ivana Španović zazela je danas drugo mesto na mitingu u Berlinu sa preskočenih šest metara i 66 centimetara...Ovo je Španovićevoj bilo prvo takmičenje posle Svetskog prvenstva, a iza sebe je ostavila i drugoplasiranu iz Londona Ruskinju Dariju Klišinu kao i bronzanu Tijanu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.