Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IKARDI SVAĐA LONDONSKE KLUBOVE: U trku se uključio i Arsenal

Arsen Venger definitivno želi da u januaru u Arsenal dovede klasičnog napadača koji bi odmah mogao da pomogne ekipe, a izbor je pao na fudbalera Intera Maura Ikardija.

Kako piše San londonski klub je spreman da izdvoji 35 miliona funti za obeštećenje Interu za 22-godišnjeg Argentinca, ali pitanje je da li će to biti dovoljno.
Pre svega zbog toga što Arsenal nije jedini koji bi voleo da u svom timu vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ikardija već su tu još i gradski rivali Čelsi i Totenhem koji bi mogli da se upuste u licitaciju i savladaju poslovično škrtog Vengera.
The post IKARDI SVAĐA LONDONSKE KLUBOVE: U trku se uključio i Arsenal appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Arsen(al) zove Ikardija

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2015, 12:05

Pojačaće Venger svoje redove u januaru, navodno fudbalerom Intera...Argentinac se već neko vreme dovodi u vezu sa odlaskom iz Italije i selidbom u Premijer Ligu, a takve spekulacije nastavljene su i danas...Korijere delo Sport javlja da je Mauro Ikardi označen kao prva meta u januarskom prelaznom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.