Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisana metro stanica u Londonu (FOTO, VIDEO)

LONDON - Londonska metro stanica Kings kros večeras je evakuisana nakon "vanredne situacije" ili "prenatrpanosti", javio je britanski "Dejli miror" pozivajući se na postove na društvenim mrežama.

Ovaj tabloid navodi da je Kings kros jedna od najprometnijih metro stanica u prestonici Velike Britanije i da su neki od putnika objavili evakuacija izvršena zbog vanredne situacije, dok drugi sugerišu da je razlog bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prenatrpanost stanice.

Navodi se da su čak i radnici londonskog metrao uslikani kako napuštaju stanicu, nakon čega je ulazna kapija zaključana.

King's Cross being evacuated due to a "reported emergency" #london @TfL pic.twitter.com/Z6rpPuH1kQ

"Dejli miror" navodi da je prema nekim izvještajima u međuvremenu došlo do postepenog otvaranja stanice, ali da će evakuacija svakako izazvati velika kašnjenja.

3 STATIONS NOW CLOSED #WarrenStreet #EustonSquare #KingsCross pic.twitter.com/RZDmyp6Hlx

Guess it's not open unless you got another tube here #EustonSquare #KingsCross pic.twitter.com/F8A5fHTgt7

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

London: Metro stanica evakuisana zbog gužve

Izvor: Blic, 01.Dec.2016, 00:31

Londonska metro stanica Kings kros večeras je evakuisana nakon "vanredne situacije" ili "prenatrpanosti", javio je britanski "Dejli miror" pozivajući se na postove na društvenim mrežama...Oh @tfl @SadiqKhan #oxfordcircus closed, overcrowding, #kingscross closed, overcrowding. Now stuck here for 20...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.