Eksplozija u centru Londona: Džeki Čen razneo autobus! (video)

Izvor: Svet, 08.Feb.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u centru Londona: Džeki Čen razneo autobus! (video)

Velika eksplozija čula se u centru Londona, kada je na Lambetskom mostu autobus raznet u paramparčad. Prestravljeni prolaznici i neobavešteni građani pomislili su da je reč o terorističkom napadu. Ipak, u pitanju je samo scena iz filma.
Nasred mosta plamen se dizao visoko u vazduh, a krhotine autobusa su dugo plovile Temzom. Nastradalih nije bilo jer, nije u pitanju bio teroristički akt, već snimanje filma, piše Indipendent.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Neobavešteni građani, kojima je najava ovog događaja promakla u štampi, a nemaju naviku ni da čitaju šta piše na unaokolo postavljenim tablama, prilično su se uplašili.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u centru Londona: Džeki Čen razneo autobus! (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2016

Velika eksplozija čula se u centru Londona, kada je na Lambetskom mostu autobus raznet u paramparčad. Prestravljeni prolaznici i neobavešteni građani pomislili su da je reč o terorističkom napadu. Ipak, u pitanju je samo scena iz filma...Nasred mosta plamen se dizao visoko u vazduh, a krhotine...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.