Ekskluzivno: ČAROBNI MIKE osvojio London! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: ČAROBNI MIKE osvojio London! FOTO+VIDEO

Ove srede londonske dame su imale priliku da uživo vide najzgodnije momke na planeti i to na velikoj gala premijeri ČAROBNOG MIKE XXL. Filmska ekipa posetila je ovu ostvrsku zemlju zbog evropske premijere drugog nastavka storije o najpoznatijem striperu na svetu.

Čening Tejtum, Met Bomer, Dzoe Mandjanelo, i  Adam Rodrigez  neumorno su potpisivali autograme oduševljenoj publici i družili se sa prestavnicima medija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << I muškarci su imali prilike za uživanje. Veliki broj dama svetskog džet seta se prošetao crvenim tepihom noseći najnovije modele najpoznatijih modnih brendova. Ovim putem Vam predstavljamo ekskluzivni prilog sa velike londonske premijere. No, naše dame ne treba da brinu, pošto im Blitz Film i bioskop Cineplexx pripremaju veliko iznenadjenje za 09.jul kada je zakazana srpska premijera ovog filma i to pod manifestacijom Ladies Night.

Majk Lejn je jedan od najpoznatijih stripera u Sjedinjenim državama. Gde god se pojavi dobar provod je zagarantovan a njemu obećan novac, puno žena i ludog života. Majk je zabavljač. Poseduje mnoge talente i šarm, američki san on živi na razne načine. Po danu je obični dečko, no po noći , on je čaroban. Glavna je zvezda muške striperske revije koja već godinama drma lokalnim klubom Xquisite. Što ga više dame vole, to više troše što jako usrećuje vlasnika kluba Dalasa. U prvom delu filma upoznali smo Majka i njegove prijatelje a u drugom upoznajemo ih još bolje...

Tri godine nakon dogadjaja iz prvog dela , Majk  (koji je napustio striperski život na vrhuncu slave) susreće staru ekipu koja se sprema za oproštaj  od svoje verne publike u Mirtl  Biču. Originalnoj glumačkoj postavi u filmu ČAROBNI MIKE XXL pridružili su se Amber Hrd, Donald Glover, Stiven „Veštac” Bos, ali  i legende poput Endi MekDovela, Elizabet Banks i Dzejd Pinket Smit. Reditelj je dobitnik nagrade Emi Gregory Dzejkobs, dok je  Stiven Sodenberg koji je režirao prvi nastavak, izvršni producent ČAROBNOG MIKEA XXL.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.