Drama u Londonu, navijači Totenhema u problemu zbog - ptica!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Londonu, navijači Totenhema u problemu zbog - ptica!

Srećom, sve se dobro završilo, ali moraće da požure.

Večeras se odigrava finale Lige šampiona, samim tim i vrhunac čitave evropske sezone u fudbalu. Finalna pozornica je u Madridu, mesto odigravanja "Vanda Metropolitano" sa početkom od 21 časova.

Za "Ušatog" će se boriti dobro poznati premijerligaši, Liverpul i Totenhem. Navijači oba engleska tima su već imali problema sa organima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reda i mira u samoj prestonici Španije, ali je navijače "Pevaca" zadesio još jedan maler.

Naime, u Tomas Kuk aerokompaniji su potvrdili da su zbog napada ptica morali da odlože jedan od letova za Madrid na čak pet sati dok se ne steknu odobreni uslovi za poletanje aviona iz Londona.

U avionu je bila velika većina navijača Totenhema, čak njih 200 koji su čekali svoj polazak od 11 časova ujutru pa sve do 16.30 kada su konačno i krenuli.

U Madrid bi trebali da stignu oko pola osam uveče po lokalnom vremenu, što im ostavlja tek sat i po vremena da se nekako nađu na "Vandi Metropolitano" večeras kako bi podržali svoj tim u istorijskom trenutku.

Update for @SpursOfficial fans pic.twitter.com/pRFk7PS0P1

— Thomas Cook Sport (@thomascooksport) 01. јун 2019.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.