Drama: U Londonu okončana talačka kriza

Izvor: Mondo, 25.Feb.2016, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama: U Londonu okončana talačka kriza

Talačka kriza odigravala se u sredu uveče u jednom restoranu u centru Londona. Nije teroristički čin i nema povređenih, smiruje javnost policija.

Foto: Twitter/@MichaelJRideout

Talačka drama okončana je u sredu uveče u Londonu bez žrtava. Kako je javila policija oko ponoći, posle tri sata dramatične situacije u kojoj je jedan muškarac u restoranu držao ženu i radnike kao taoce, nasilnik je uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i sproveden u stanicu.

The incident at a restaurant in Irving Street has now been resolved and a man has been detained by police. No reported injuries.

— Metropolitan Police (@metpoliceuk) February 24, 2016

Hostage removed. Time for a red wine! pic.twitter.com/bT4MXxV8Iw

— Sean Christian (@seanc999) February 24, 2016

O talačkoj situaciju prvo su javile društvene mreže, a vest su preuzeli elektronski mediji.

Jake policijske snage blokirale su Lester skver u centru Londona, javio je RT.

Foto: Screenshot

Centar dramatične situacije je bio restoran Bela Italia (Bella Italia), oko kojeg je bila raspoređena naoružana policija i snage za borbu sa demonstrantima.

@SkyNewsBreak@SkyNews situation in Leicester Square at bella Italia,riot police and armed police.All cordoned off. pic.twitter.com/5KGwJiiexd

— Beery Ed (@edwinmethu) February 24, 2016

Jedan od svedoka, "zarobljen" u restoranu, tvitovao je da je "svoje prve noći u Londonu zatvoren u restoranu i ne može da izađe jer čovek drži ženu kao taoca, preteći nožem".

Veruje se da je talačka situacija "domaće a ne terorističke prirode", kažu iz Metropoliten policije.

Police called 20:50hrs on 24 Feb to man holding a woman against her will at restaurant in Irving St. NOT terrorist related. Police at scene

— Metropolitan Police (@metpoliceuk) February 24, 2016

Navodno je u pitanju "uzmenireni" bivši zaposleni, sa kim je u restoran bilo zatvoreno bar još troje ljudi.

13 riot police about to enter Bella Italia @itvnewspic.twitter.com/hwxLOTRyde

— David Scott (@dpa_scott) February 24, 2016

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.