Derbi Londona za pojačanje sa Nou Kampa?

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2020, 22:46

Derbi Londona za pojačanje sa "Nou Kampa"?

Dva stara rivala žele pojačanje između stativa.

Deluje da će brazilski golman Neto još jednom promeniti klub. Bivši golman Juventusa je bio deo razmene između Barselone i Valensije gde je on završio na "Nou Kampu" a Jasper Silesen na "Mestalji".

Ove sezone je nastupio tek četiri puta, jasno da pored Ter Štegena nema šta da traži u prvoj jedanaestorki Barselone.

Katalonci navodno prate i Onanu koji je ranije nosio dres mlađi selekcija katalonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba. Za Neta se interesuju londonski rivali - Arsenal i Čelsi.

"Tobdžije" žele da pojačaju konkurenciju Lenu dok je kod "plavaca" situacija delikatnija. Ne zna se da li je Lampard u potpunosti raskrstio sa Arizabalagom, skupoceni Španac je previše puta testirao nerve trenera Čelsija.

Neto bi koštao oko 20 miliona evra, videćemo da li bi odlaskom u PL mogao konačno da dobije ozbiljniju ulogu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.