Danas će u Velikoj Britaniji biti sahranjen Boris Berezovski

Izvor: Vostok.rs, 08.Maj.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas će u Velikoj Britaniji biti sahranjen Boris Berezovski

08.05.2013. -

Na jednom od grobalja grofovije Sarej danas će biti sahranjen Boris Berezovski, rekao je njegov zet Jegor Šupe. Novinari nisu pozvani na sahranu. Berezovskog će tako sahraniti svi „koji su izražavali saučešće i želeli da dođu“. Ruski biznismen je nađen mrtav krajem marta u svojoj kući kod Londona.

Izvor: Glas Rusije, foto: «Vesti.Ru»    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Berezovski sahranjen u Britaniji

Izvor: B92, 08.Maj.2013

London -- Ruski biznismen Boris Berezovski sahranjen je danas na groblju Brukvud u engleskoj grofoviji Sarej...Berezovskom je pre sahrane u maloj crkvi na groblju održan pomen, kojem su prisustvovali samo članovi porodice...Novinarima nije bio dozvoljen pristup groblju, prenela je agencija RIA Novosti..."Ceremonija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.