Dalijen nudi Zahi 50 miliona, Kristal Palas hoće transfer

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalijen nudi Zahi 50 miliona, Kristal Palas hoće transfer

Fudbaler Kristal Palasa Vilfrid Zaha dobio je astronomsku ponudu kineskog Dalijen Jifanga od 50 miliona evra za četvorogodišnji ugovor, prenosi Dejli Mejl.

Krilni napadač iz Obale Slonovače, ukoliko se posao sklopi, dobio bi pomenuti iznos i to bez taksi, na koje će se obavezati klub.

To nije sve, jer je Dalijen spreman da mu ponudi i dodatni bonus od tri miliona evra, ali i da mu finansira česta putovanja u Englesku letovima prvom klasom.

Ambiciozni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kinezi nude čak tri puta više novca Zahi nego što trenutno ima u londonskom klubu, koji nema ništa protiv da se ostvari transfer uz zadovoljavajuće obeštećenje.

Trener Dalijana je poznati Nemac Bernd Šuster, dok su prve zvezde tima Belgijanac Janik Fereira-Karasko i Argentinac Nikolas Gaitan.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.