Bivši trener Reala vodi Lukinog saigrača u Kinu za 50 miliona

Izvor: B92, 26.Dec.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši trener Reala vodi Lukinog saigrača u Kinu za 50 miliona

Ofanzivni fudbaler Kristal Palasa Vilfrid Zaha dobio je ponudu od kineskog Dalijen Jifanga da pređe u taj klub za godišnju platu od 12,2 miliona evra.

On bi dobio ugovor na četiri godine pa bi težina čitavog ugovora tačno iznosila velikih 49,1 milion evra.

Zaha bi na ime bonusa mogao da dobije još 2,8 miliona evra, dok bi mu klub plaćao prvu klasu da redovno može da ide u Veliku Britaniju.

Ponuđeni ugovor je oko tri puta skuplji od onog koji saigrač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Luke Milivojevića trenutno ima u Kristal Palasu. Dalijen, na čijoj klupi sedi bivši trener Real Madrida Bernd Šuster će zvaničnu ponudu poslati čim se otvori transfer market prvog januara.

Pitanje je hoće li Palas pristati na bilo kakvu ponudu za svog igrača jer je Zaha postao važan igrač u timu Roja Hodžsona, a s obzirom na to da ima tek 26 godina i da ima važeći ugovor do 2023. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.