DRAMA U LONDONU: Uhapšene četiri osobe zbog terorističkog napada, pripremale HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U LONDONU: Uhapšene četiri osobe zbog terorističkog napada, pripremale HAOS!

Sprečena katastrofa

Četiri devojke uhapšene su za protekla dva dana u skladu sa britanskim zakonom o suzbijanju terorizma, saopštila je britanska policija, u vezi sa istragom o planiranom napadu koji je osujećen prošle nedelje.

Ukupno 10 osoba nalazi se u pritvoru zbog zbog tog napada.

Metropolitenska policija saopštila je da je uhapsila dve 18-godišnjakinje i jednu 19-godišnjakinju pod sumnjom da su poručile i pripremale teroristička dela i i podsticale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njihovo izvršenje.

- Hapšenja su izvršena u okviru tekuće obaveštajne operacije u vezi sa adresom na Harlesden roudu- navodi se u saopštenju.

Reč je o lokaciji na kojoj je jedna žena u petak upucana tokom oružane racije u kojoj je policija, kako je saopštila, osujetila ekstremistički plan.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.