Celo Ostrvo bruji, Mančester siti se seli u London!?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celo Ostrvo bruji, Mančester siti se seli u London!?

"Građani" spremni na revolucionaran korak.

Mančester siti doživeo je korenite promene kada je na čelo kluba stigao prvo Taksin Šinavatra, a potom i Bin Zajed iz Ujedinjenih arapskih emirata.

Krenulo se sa ogromnim ulaganjima, osvojeni su svi trofeji u Engleskoj, ali svi čekaju onaj najvredniji - trofej Lige šampiona.

U međuvremenu, "Građani" su rešili da načine do sada neviđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << korak o kojem bruji celo Ostrvo.

Siti planira da napravi još jedan trening centar koji će se nalaziti u Londonu kako bi se ekipa bolje pripremila kada gostuje na jugu Engleske.

U klubu veruju da bi na taj način mogli da izbegnu odsedanje po hotelima kada se zaređaju gostovanja u glavnom gradu Engleske.

Gde ima, tu se i rasipa...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.