Čeka nas buran finiš prelaznog roka u Severnom Londonu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka nas buran finiš prelaznog roka u Severnom Londonu!

Sparsi dodali gas.

Kristijan Eriksen je konačno napustio redove Totenhema, on će karijeru nastaviti u Interu, stigao je danas u Milano na lekarske preglede.

Veliki hendikep za Totenhem, ali ne i jedini u ovom trenutku, kako su van stroja zbog povreda i kapiten i najbolji strelac Hari Kejn, kao i neumorni Musa Sisoko.

Murinjo je dobio jedno pojačanje, stigao je Žedson Fernandeš iz Benfike, u pitanju je pozajmica od 18 meseci sa pravom otkupa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Portugalac je jako mlad, nema puno iskustva iza sebe, ove sezone se nije naigrao u Lisabonu i Murinjo će imate nezgodan zadatak da do kraja sezone izvuče najbolje iz njega.

Neće se Sparsi zaustaviti samo na njegovom angažovanju u januarskom roku, kako stoje stvari.

Naime, dogovorili su se sa PSV Ajndhovenom oko transfera Stivena Bergvajna. Platiće 30 miliona evra, ostalo je još da se dogovore sa "Filipsovcima" oko načina isplate.

Bergvajn je krilni napadač, ali će svakako popraviti situaciju u Totenhemu, koja je nastala povredom Kejna.



Spremili su izgleda i iznenađenje, kako su navodno zainteresovani da dovedu Emrea Džana iz Juventusa.

Nemac je, prema brojnim pisanjnima iz Italije, bio blizu prelaska u Borusiju Dortmund, ali još nema nikakvih naznaka da će se vratiti u Nemačku, tražilo ga je još par klubova iz Premijer lige, Everton je odbio jer je svojevremeno igrao za Liverpul.

Totenhem ne gaji neko preterano rivalstvo sa "Redsima", što bi mogla da im bude olakšavajuća okolnost u realizaciji Džanovog transfer, do kraja prelaznog roka je ostalo nešto više od četiri dana, videćemo da li mogu da se dogovore sa Juventusom.

Postavlja se pitanje da li će angažovati još jednog klasičnog napadača, opcija je sve manje, čini se da je jedini realan izbor Kšištof Pjontek iz Milana, ali je i utisak da Murinjo nije oduševljen tim izborom.

On bi radije Vilijana Žozea iz Sosijedada, ali španski klub traži previše novca.

Murinjo je najavio da će klub najverovatnije otkupiti Đovanija Lo Selsa od Betisa, nešto manja cena za pozajmljenog fudbalera je do kraja januara, pa bi do kraja meseca mogli da se isprse i za njegov otkup, čini se da će Argentinac biti zamena za Eriksena, sve više je dobijao šansu kod "Posebnog", koji je zadovoljan njegovim napretkom.

Biće po svemu sudeći i odlazaka, na izlaznim vratima kluba je Kajl Voker-Piters, on bi prema poslednjim informacijama karijeru trebalo da nastavi u Sautemptonu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.