Bavarci pronašli pojačanje po ukusu u Londonu?

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci pronašli pojačanje po ukusu u Londonu?

Poznata je transfer politika kojom će se klub iz Minhena u narednom periodu voditi.

Minhenski Bajern ne pruža najbolje rezultate ove sezone, razlozi su brojni, od slabo odrađenog prelaznog roka, preko velikog broja veterana, pa sve do učestalih povreda.

Niko Kovač je na udaru, ali se čini da bi Hrvat mogao da opstane na klupi tima iz Bavarske, više o tome OVDE.

Već su u Bajernu obezbedili jedno pojačanje za januar, u pitanju je mladi Kanađanin Alfonso >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dejvis, 18-godišnjak će od starta naredne godine biti na raspolaganju hrvatskom stručnjaku.

Jasno je da će Bajern u narednom periodu pokušati da dovede što veći broj mladih igrača, koji bi predstavljali novu generacija minhenske ekipe, pa se tako na radaru kluba našao i mladi fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

Navijači kluba sa "Bridža" smatraju da ovaj mladić mora da dobije ozbiljniju šansu u prvom timu, ali Sari ga ne koristi previše, daje mu šansu u Ligi Evrope, a i to bi moglo da se promeni kada krene nokaut faza.

Bavarci bi to da iskoriste i "ukradu" talentovanog fudbalera Čelsiju, videćemo da li će u tome uspeti, kako stvari stoje po njegov potpis će krenuti već u januaru.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.